Gulf Business Dialogue

3 november 2017

Bent u een ondernemer met interesse in de Golfregio? En wilt u in één middag uw zakelijk netwerk vergroten, kennismaken met de Nederlandse ambassades in deze regio en informatie inwinnen over de Golfstaten? Kom dan vrijdag 3 november naar  de Gulf Business Dialogue op het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Deze netwerkbijeenkomst richt zich op het zakelijk potentieel van de zes Golfstaten, de  actuele uitdagingen in de regio en het opdoen van relevante contacten. Tijdens de openingssessie delen ondernemers en experts hun visie op het ondernemingsklimaat in de Golf en geven zij praktische tips voor zakendoen in de regio. Op de informatiemarkt kunt u persoonlijk advies inwinnen bij de plaatsvervangende Nederlandse ambassadeurs in de Golfstaten. Ook zijn er vrijblijvende pitches over actuele onderwerpen en best practices uit de regio. Tot slot kunt u informatie verkrijgen over de onderwerpen agrofood, water, energie, advies en financiering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en LSH.

Datum:
Vrijdag 3 november, van 13.30u tot 17.30u

Locatie:
Ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijnstraat 8, Den Haag

Aanmelding:
Tot en met 1 november kunt u zich hier aanmelden. Let op: het aantal deelnemers is beperkt en onder voorbehoud

Kosten:
Aan deelname zijn geen kosten verbonden (bij een no show zonder afmelding wordt 75 euro in rekening gebracht)

Save the Date: 3 november 2017

Locatie: Ministerie van Buitenlandse Zaken

Website: www.rvo.nl

 

Geïnteresseerd?

Wilt u deelnemen aan de Gulf Business Dialogue?