Duits Nederlandse Handelsdag

8 november 2017

Duitsland is voor ons het belangrijkste exportland en wij zijn dat op Frankrijk na ook voor Duitsland. Wanneer u denkt dat wij in zakelijk opzicht weinig verschillen van Duitsland kunt u bedrogen uitkomen. De Duits-Nederlandse Handelsdag is een van de grootste handelsevenementen van de twee landen. Deze dag is van belang voor de grensoverschrijdende samenwerking en om deze te stimuleren organiseren wij dit evenement.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de 8e Duits-Nederlandse Handelsdag:

  • is er een uitgebreide informatiemarkt (in 2016 >60 standhouders)
  • zijn er een 4-tal workshops over de diverse aspecten m.b.t. het grensoverschrijdend zakendoen NL/DE
  • kunt u diverse b2b-Matchmakinggesprekken voeren met diverse Duitse bedrijven en gesprekken met adviseurs uit het Nederlandse postennet in Duitsland (in 2016 > 200 deelnemers)

Waarom mag u de Duits-Nederlandse Handelsdag niet missen?

Op woensdag 8 november 2017 vindt in het Borussia-Park in Mönchengladbach in Duitsland al weer voor de 8e keer dit jaarlijks event plaats. Ook dit jaar zullen ongeveer negenhonderd Duitse en Nederlandse ondernemers elkaar ontmoeten. De bezoekersaantallen zullen ook dit jaar weer naar verwachting stijgen.

Ongeveer 60 ondernemingen presenteren zich op een beursvloer en brengen hun ideeën, diensten en producten onder de aandacht. Daarnaast verzorgen ervaren professionals diverse workshops waarin zij tips en adviezen geven ter bevordering van grensoverschrijdend zakendoen. Verder zal er tijdens deze Handelsdag ook een Duits-Nederlands een b2b-matchmaking-event worden georganiseerd. Tijdens de matchmaking kunnen ondernemers nieuwe zakenpartners in het buurland vinden. Hiervoor kunt u zich aanmelden.

Ook zullen er diverse workshop, rondetafelgesprekken en korte pitches gehouden worden. Deze Handelsdag wordt afgesloten met een netwerkbijeenkomst inclusief een warme maaltijd.

De organisatie van de Handelsdag is in handen van de IHK Mittler Niederrhein en de Kamer van Koophandel. De organisatoren worden ondersteund door de IHK, Aachen en Niederrheinische IHK Duisburg-Wesel-Kleve zu Duisburg, Standort Niederrhein GmbH, de Duits-Nederlandse Handelskamer, NRW International, de Vertegenwoordigingen van het Koninkrijk der Nederlanden in Duitsland en de Provincie Limburg.

Save the Date: 8 november 2017

Locatie: Borussia-Park in Mönchengladbach in Duitsland

Website: www.kvk.nl

 

Interesse?