Challenge Day 2018

16 maart 2018

Op vrijdag 16 maart 2018 vindt de derde editie van de Challenge Day plaats waarbij inspiratieteams van studenten zich buigen over vraagstukken van ondernemers. Internationale focus staat centraal met ruimte voor inbreng van de vele internationale studenten die Saxion, Windesheim en de Universiteit van Twente rijk is. De studenten strijden met elkaar om de titel van het beste idee waarmee € 1000 kan worden gewonnen.

Doe mee!

Dien uw vraagstuk in vóór 1 december 2017. In één dag krijgt u oplossingen en nieuwe inzichten van aanstormend talent. U komt in contact met collega-ondernemers en draagt bij aan het verbeteren van de verbinding tussen onderwijs en werkveld. Een diner met afsluitende borrel maken onderdeel uit van het programma, met mogelijkheid uw bedrijf te profileren onder de studenten. Ga naar www.saxion.nl/challengeday voor meer informatie.

Mede mogelijk gemaakt door GO4EXPORT

De Challenge Day wordt mede mogelijk gemaakt door GO4EXPORT. Heeft u nu geen vraagstuk, maar wilt u toch in contact komen met getalenteerde studenten? U heeft de mogelijkheid om stageplekken, onderzoeksopdrachten en afstudeeropdrachten kosteloos te presenteren via een stand.

De Saxion Challenge Day wordt georganiseerd door het Saxion Export Center en Connect. Voor vragen en advies, neem contact op met Solange Panayotopoulos, 06-45594404, email: s.a.y.s.panayotopoulos@saxion.nl
Klik hier voor het format om een case aan te leveren.

Save the Date: 16 maart 2018

Locatie: Saxion

Website: www.saxion.nl

 

Interesse?

Doet u ook mee aan de Challenge Day 2018?